Komedia nykymenosta ja aikamme ilmiöistä

Medioissa kerrotaan mielellään ja usein tietona, että teatterissa kävisivät vain yli viisikymppiset naiset. Koskee luultavasti pömpöösiteattereita. Kesäteattereiden katsomoissa on tavallisesti hyvin edustettuina molemmat sukupuolet.

Kesällä teatteriin lähtevät nekin, jotka eivät talviteatterissa käy. Siihen on monta hyvää syytä: pukukoodi on vapaa, teatteri on lähellä - melkein joka niemessä ja notkossa Suomessa on kesäteatteri - , lipun hinnat ovat kohtuulliset eikä tarvitse pelätä näkevänsä käsittämättömiä taidepläjäytyksiä. Väliajalla makkarajonossa voi tavata vanhan koulukaverin, naapurin Reiskan tai vaikkapa tämän suven Sussun.

Kirjoitan itse huumorilla höystettyjä näytelmiä nykysuomen elämästä ja aikamme tapahtumista . Tämän kesän näytelmääni Kuumalinja-Hotline on ollut mahdollista katsella kahden teatterin ohjelmistossa. Se esitetaan yleisön pyynnöstä Järvenpäässä vielä yhden kerran tänä kesänä . Tämä lisäesitys on luvassa elokuun neljäs päivä.

Suosittelen näytelmää lämpimästi nykymenosta ja yhteiskunnallisista ilmiöistä kiinnostuneille hurtin huumorin ystäville. Lippuja voi varata sekä puhelimitse että viestillä teatterimme facebook-sivulta . Kuvia ja klippejä voi kurkata osoitteessa www.facebook.com/TeatteriKuusToista/

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

0Suosittele

Kukaan ei vielä ole suositellut tätä kirjoitusta.

Kirjoittajan suosituimmat Puheenvuoro-palvelussa